Pelgrimage

Onderweg jezelf leren kennen en God ontdekken in de meest kleine ontmoetingen is wat vele pelgrims getuigen na een korte of langere voettocht, in midden-Italië vooral geïnspireerd door en in de voetsporen van de heilige Franciscus van Assisi.

Franciscus van Assisi

Wie zich laat inspireren door de heilige Franciscus ontmoet de "in onze ogen" vaak strenge leefregels van de minderbroeders of de Franciscaners. Leefregels van eenvoud, zonder bezit zijn, overgave en er 100% op vertrouwen dat God je geeft wat je nodig hebt. Loek Bos, Franciscaan in Assisi, vertelt hierover in een uitzending van de RKK.

Wandelen

La Vita Naturale kan een rol spelen bij het organiseren en ondersteunen van uw pelgrimage en retraites in het teken van Franciscus. Ze verzorgt begeleide wandelingen en pelgrimage op maat voor individuele pelgrims of groepen.

Breng samen met ons een bezoek aan de Portiuncola in Santa Maria degli Angeli, San Damiano in Assisi, de St. Pieter in Rome of de plaatsen die onderdeel uitmaken van de "Cammino di Francesco" in de Rieti vallei, o.a. Poggio Bustone, Greccio, Fonte Colombo en la Foresta, elk met een uniek verhaal in het leven van Franciscus.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor Pelgrimage neem dan gerust contact met ons op.