Wandelen

La Vita Naturale is sinds 2006 actief in ontspanning en rust. Het is onze ervaring dat mensen meer en meer de behoefte voelen hun leven eens onder de loep te nemen en zich te bezinnen op wat daarin werkelijk belangrijk en wenselijk is. We organiseren inspirerende vakanties en activiteiten in het prachtige landschap van Sabina Italie, slechts 60 km boven Rome.

Wandelen

De natuur herbergt een enorm reservoir aan levensenergie. Haar seizoenritme kent een enorme groeikracht in de lente, bloei en expansie in de zomer, ontlading in de herfst en verstilling en bundeling in de winter, klaar voor een nieuwe krachtsexplosie in de lente.

Wandelen

Wanneer je bewust wandelt en contact maakt met de natuurlijke levensvormen om je heen, dan begin je deze energie te ervaren. Haar ritme en de jouwe beginnen zich dan op elkaar af te stemmen, je voelt dan dat je wordt ondergedompeld in een bad van levensenergie. In dit directe contact ben je dus in staat om je weer op te laden met zuivere levensenergie.

En heel bijzonder is vooral... deze natuurlijke energiebronnen zijn onuitputtelijk! Voor individuele wandelmogelijkheden vanuit onze locatie Villa San Giò, neem gerust contact met ons op.