Dru Levenscoaching

Vastlopen in het leven overkomt iedereen, dat is een natuurlijk proces tijdens ieder leven. Soms leidt het echter tot overmatige spanningen en stress die je volledig kunnen verlammen. Meestal tijdelijk, maar soms van langere duur. Je verliest dan energie en kan je moeilijk weer opladen. Zo'n periode is vooral bedoeld als een uitnodiging van het leven om je persoonlijke creativiteit aan te spreken en de situatie om te keren.

Yoga

Of je nu vastloopt in relatie, gezin of werk... ergens bevindt zich een soort van blinde vlek. Samen kunnen we die aan het licht brengen, door de vragen die ik stel. Ze zetten je gevoelens en gedachten langzaam op een rij en na enkele verhelderende gesprekken kan je weer gerust op weg.

Dru Technieken

De unieke Dru Yoga technieken, zoals diepe ontspanning, gericht bewegen, bewust contact met de natuur door een wandeling, ademtechnieken, visualisatie en affirmatie. Het zijn allemaal krachtige instrumenten om je persoonlijke gezondheid en welzijn te verbeteren. Ze zijn vooral gericht op het openen van je hart.

Zo kunnen we actief werken aan wat jij ervaart als persoonlijke belemmering. Die kan fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel van aard zijn.

Wil je meer informatie over Dru Levenscoaching neem dan gerust contact met ons op.