Ayurveda Burn-out/ anti-stress reis- Italië 8 dagen

Ervaar je langdurig stress, was je daar doorgaans juist heel goed tegen bestand, maar merk je dat je energie op is en het je niet meer lukt om bij te tanken. Dan nodigt het leven je uit om eens echt tot rust te komen en je leven, je keuzen, je overtuigingen en de relatie die je met jezelf en anderen hebt eens nader te onderzoeken. Dit kan onder begeleiding van Yogadocent en levenscoach David Hofstede. Maar eerst nodigen we je uit eens dieper te ontspannen en zorgeloos te genieten van Ayurveda massages, gezonde voeding en een prachtige wandeling in de natuur.
Voor uitgebreide informatie over deze speciale burn-out reis open onze Brochure (pdf)

Ayurveda

Het programma raakt de essentie van Ayurveda die gebruik maakt van alle natuurlijke bronnen binnen en buiten jezelf om persoonlijke balans, vitaliteit en welzijn te bevorderen. Je wordt begeleid door een deskundig en toegewijd team met Arjanna Slooff, Janke Vriesinga, Esther Slijkhuis, Laura Serra als Ayurveda massagetherapeutes en David Hofstede als levenscoach, Dru yoga- en meditatiedocent en verpleegkundige.

Vertrekdata 2014 Villa San Gio

zaterdag - zaterdag

10 mei

Verdere vertrekdata 2014 op Il Ciliego Blu zijn opgeschort

tot onze spijt en geheel onverwacht zijn de vergunningen voor deze locatie nog niet rond. Er wordt druk gezocht naar een geschikte locatie